گفتگوی نوروزی عید 98 با اسماعیل ابراهیمی، موسس استارتاپ کانی شاپ

در سال 97 در دنیای واقعی اتفاقات اقتصادی ناخوشایندی رخ داد ، اما در دنیای مجازی رویه رو به رشدی را شاهد بودیم . استارتاپ کانی شاپ در سطح کشور فراگیرتر شد و افراد جدیدی را به صورت ریموت به تیم اضافه کردیم و نهایتاً در پی جهانی سازی آن هستیم .

یکی از سخت ترین مشکلات ما رقابت با محصولات خارجی است که قیمت های پایین تری نسبت به محصولات کانی تمز دارند . ما با ارائه مزیت های رقابتی جدید و افزودن امکانات کاربردی برای محصولات کانی تمز این مشکل را تا حدود زیادی رفع کردیم .

به نظر بنده عدم برنامه ریزی دقیق و نداشتن افق کسب و کار ، دلیل اصلی شکست بیشتر استارتاپ ها هست . همچنین وجود افراد غیرحرفه ای و نداشتن سناریوی خروج هر فرد از تیم نیز برخی اوقات باعث متلاشی شدن تیم های استارتاپی خواهد شد .

اگر شخص یا تیمی عاشق کارش باشه ، سختی معنی نداره . هر کاری سختی خودش رو داره . باید جنگید و پیش رفت . پیشنهاد می کنم از گوش کردن به هر نوع اخبار عمومی جامعه که 99% منفی هستن دوری کنید .

اول حداقل 1.5 تا 3 ماه در هر حوزه ای که می خوایین استارتاپ تون رو شروع کنید تحقیق کنید . دوم هم تیمی های حرفه ای ، خوش بین و پرانگیزه جذب کنید . تا می تونید روی افزایش ارتباط با سایر استارتاپ ها کار کنید . مطمئن باشید اگر با قدرت و بدور از حاشیه ها کارها رو به پیش ببرید ، حتماً موفق خواهید شد .

اگر ایده استارتاپ مناسب باشد و طرح توجیهی و برنامه ریزی خوبی برای آن در نظر گرفته شود ، قطعاً می توان نظر سرمایه گذاران را جلب کرد .

اگر شما برنامه ریزی خوبی برای استارتاپ خود داشته باشید و همچنین نیاز بازار را به خوبی بدانید ، همیشه می توانید از نیروهای کاربلد و متخصص بسیار بیشتر از هزینه آنها کسب درآمد کنید .

هر استارتاپی که در کنار ارائه سرویس خوب ، مشتری مداری واقعی را در راس امور خود قرار دهد ، قطعاً پایدار خواهد ماند . به نظر بنده استارتاپ ها به سمت سرویس های کاربرمحوری که نیازی به کمترین مدیریت را دارند ، پیش خواهند رفت . همچنین بیشترین مخاطب استارتاپ های جدید عموم مردم خواهند بود .

حداقل برای استارتاپ "کانی شاپ" و "رسانه وردپرس" آینده بسیار روشنی رو میبینم . امیدوارم همه افراد استارتاپ ها هم با خوش بینی ، سخت کوشی و نظم بتونن به خواسته های خودشون برسن .

پیشنهاد می کنم از استارتاپ های کانی شاپ به آدرس http://kanithemes.ir و استارتاپ آموزشی رسانه وردپرس به آدرس https://resanehwp.com دیدن بفرمایید .

سینا حیدری
Author: سینا حیدریWebsite: http://www.lorna.ir
سينا حيدری هستم، دانش آموخته MBA، طراح و توسعه دهنده وب، مدير عامل شرکت آسوتک و استارتاپ گردشگری تورآسو، جامعه ساز استارتاپی و برگزار کننده رويدادهای استارتاپی همفکر لرستان و يلدای کارآفرينان استارتاپی لرستان، مروج و تسهيلگر استارتاپی