در سومین دورهمی یلدای کارآفرینان استارت‌آپی لرستان، 150 نفر از فعالان استارتاپی و کارآفرینی لرستان و ایران حضور داشتند.

یلدای کار آفرینان استارتاپی لرستان رویدادی است که هر سال در آستانه شب یلدا برگزار می‌شود. در این همایش مدیران استارتاپ‌های بزرگ و کوچک، صندوق‌های خطرپذیر، شتابدهنده‌ها، کارآفرین ها، صاحبان ایده، طراحان، برنامه نویسان، شرکت ها، دانشجویان علاقمند و فعالان استارتاپی گرد هم آمدند تا وضعیت اکوسیستم استارتاپی لرستان را در سالی که گذشت ارزیابی و افق‌های سال بعد را ترسیم کنند.

این رویداد برای سومین بار در استان لرستان به همت همفکر لرستان و با همکاری اتاق بازرگانی استان لرستان و در روز پنجشنبه 28 آذر 98 در سالن همایش اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد.

 

در این رویداد چندین تیم استارتاپی، جمعی از کارآفرینان، صاحبان ایده، طراحان و برنامه نویسان، سرمایه گذارها، واحد های فناور، فعالان اکوسیستم استارتاپی و دانشجویان حضور داشتند و به صحبت و گفتگو با هم پرداختند.

 


سومین یلدای کارآفرینان استارتاپی لرستان پذیرای چهار مهمان ویژه بود: حمیده حبیبی موسس استارتاپ رانگو، حسین یاراحمدی همبنیانگذار استارتاپ آریامدتور، کتایون سپهری مدیر شتابدهنده منش، امید امرایی موسس جامعه تجربه کاربری شیراز.

احسان ناصر، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی لرستان در شروع همایش به مهمان ها خوش آمد گفت و اعلام کرد که مدیران ،فضای مناسبتری را برای فعالیت جامعه استارتاپی لرستان فراهم کنند.
احسان ناصر در مراسم سومین یلدای کارآفرینی استارتاپی لرستان اظهار داشت: لرستان در فضای خرد کارآفرینی استارتاپی نسبت به کشور دارای مشکلات بیشتری است و فضای مدیریتی استان آمادگی ذهنی برای مواجه با کسب‌وکار استارتاپی ندارد.


در ادامه رویداد کلیپی مربوط به وضعیت اکوسیستم استارتاپی لرستان پخش شد و آمار جالبی از فعالیت های استارتاپی لرستان و رویدادهای مرتبط با آن را در سال های اخیر نشان داد.


حمیده حبیبی از مراحل شکل گیری رانگو صبحت کرد و مطرح کرد که چگونه نوآوری می تواند به مسئولیت اجتماعی کمک کند.


حسین یاراحمدی از سرعت رشد آریا مدتور برای مخاطبین سخن گفت و چگونه توانستند با کمک همبنیانگذاران خود و تیم خوبشان خدمات خوبی به مشتریان خود ارائه دهند.

کتایون سپهری مدیر عامل شتاب دهنده منش نیز از آینده کسب و کارها برای مخاطبین صحبت کرد و از اهمیت نقش حضور زنان در اکوسیستم استارتاپی سخن گفت.

امید امرایی موسس جامعه تجربه کاربری شیراز از نحوه شکل گیری جامعه تجربی کاربری شیراز و تاثیرات local effect برای ایجاد جامعه ها و دورهمی های استارتاپی سخن گفت.

در این همایش "چهره استارتاپی سال 98 لرستان" نیز معرفی شد و حسن یوسف زاده به خاطر دستاورد های خود و تیمش در سال 98 به این عنوان لقب گرفت و طی مراسمی از ایشان تقدیر به عمل آمد.

حسن یوسف زاده برای وارد شدن به فضای استارتاپی به 5 پارامتر مهم اشاره کرد و تجربیات خودش را در این 5 پارامتر برای مخاطبین توضیح داد:
تلاش و پشتکار
حمایت های نهاد مرتبط
داشتن هدف
آموزش
شبکه سازی و ارتباطات

در قسمت پایانی برنامه نیز شرکت کنندگان رویداد سوالات خود را از پنلیست ها پرسیدند و سخنرانان تجربیات خود را با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشتند.

 

 

عکس ها : امین آزادبخت

سینا حیدری
Author: سینا حیدریWebsite: http://www.lorna.ir
سينا حيدری هستم، دانش آموخته MBA، طراح و توسعه دهنده وب، مدير عامل شرکت آسوتک و استارتاپ گردشگری تورآسو، جامعه ساز استارتاپی و برگزار کننده رويدادهای استارتاپی همفکر لرستان و يلدای کارآفرينان استارتاپی لرستان، مروج و تسهيلگر استارتاپی

لینک کوتاه مطلب: http://lorna.ir/d2de