سیستم های موفق بر دوش شانه های تلاش گر و تبلور ذهن های ساخت یافته استوار می گردند .

شرکت کیو یک ویژگی دارد به نام مهندس گراوند .

مهندس گراوند شخصیت علمی ، محبوب و شناخته شده اکوسیستم کارآفرینی لرستان است .

 

هر بار که خبری از موفقیت های تیم کیو و مهندس گراوند می شنوم سرشار از شادی و نشاط می شوم ، این جوان اینقدر محترم و دوست داشتنی است که موفقیت هایش با روح و جان ما گره خورده است .

برای هر بهانه شکستی همچون تحریم ، تورم ، گرانی ، مدیریت ناکارآمد ، ... یک مثال نقض وجود دارد و آن مهندس گراوند است .

انار طلایی که دست مهندس گراوند هست به خاطر انتخاب ایشون به عنوان چهره استارت آپی سال 97 در یلدی کارآفرینی به میزبانی اتاق بازرگانی استان لرستانه ، اما حقیقت ماجرا اینه که میوه های موفقیت مهندس گراوند چهار فصله .

موفقیت این فصل :

شرکت دانش بنیان کیو، که پیش از این به عنوان شرکت دانش بنیان نوپا شناخته می شد، پس از ارزیابی مجدد معاونت علمی ریاست جمهوری، توانست عنوان دانش بنیان تولیدی نوع یک را از آن خود کند.

سطح بالای فناوری محصولات (پلتفرم حمل و نقل ایکب، مشاوره آنلاین گفتاره) که نتیجه زحمات شبانه روزی اعضای متخصص و متعهد این مجموعه می باشد، باعث شده محصول توانایی رقابت با محصولات خارجی را در سطح بین الملل داشته و با اجرای محصول در چهار کشور خارجی و ۱۸ استان کشور را داشته باشد.

 

شرکت های دانش بنیان تولیدی نوع یک:

 

شرکت های دانش بنیان تولیدی نوع یک شرکت هایی هستند که بیش از ۵۰% درآمدشان در آخرین اظهار نامه مالیاتی از محصول دانش بنیانشان باشد. محصول این شرکت ها باید به مرحله ی تولید رسیده و این محصول علاوه بر داشتن طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه ، باید از سطح فناوری بسیار بالایی برخوردار بوده ارزش افزوده زیادی را ایجاد نماید تا مشمول فهرست کالا و خدمات دانش بنیان سطح یک گردد.

 

به قلم حسن حکمتی فاندر استارتاپ شارسیک

 

سینا حیدری
Author: سینا حیدریWebsite: http://www.lorna.ir
سينا حيدری هستم، دانش آموخته MBA، طراح و توسعه دهنده وب، مدير عامل شرکت آسوتک و استارتاپ گردشگری تورآسو، جامعه ساز استارتاپی و برگزار کننده رويدادهای استارتاپی همفکر لرستان و يلدای کارآفرينان استارتاپی لرستان، مروج و تسهيلگر استارتاپی