بنام خدا

اسماعیل ابراهیمی هستم . 33 ساله . لیسانس کامپیوتر

چرا «کانی شاپ» و چه شد که نامش را «کانی شاپ» گذاشتید و از کی متولد شد؟

اولین هم تیمی بنده در کانی تمز ( اسم تیم کانی تمز Kanithemes هست ) دوست عزیزم سامان آریان بود و هست و پیشنهاد ایشون بود که کلمه اصلی تیم " کانی " به معنی سرچشمه باشه . البته در ادبیات لرستان هم کلمه  " کانی " یا " کَنی " وجود داره . شروع بکار در تیرماه 95 بود و در مهرماه 95 اولین نسخه منتشر شد .

 

خدماتی که  کانی شاپ ارائه می دهد را به صورت خلاصه توضیح دهید.

به صورت خلاصه هر شخص حقیقی یا حقوقی که بخواهد محصولاتش رو در دنیای بزرگ اینترنت بفروشه ، می تونه با حداقل هزینه ها و استفاده از "کانی شاپ" اینکار رو انجام بده .

 ما در این مسیر قبل از شروع بکار مشاوره رایگان میدیم و بعد از راه اندازی فروشگاه اینترنتی هم با پشتیبانی مناسب مشتریان مون رو همراهی می کنیم .

 

ایده‌ اصلی «کانی شاپ» از کجا آمد؟ آیا در این راه الگوی خارجی داشتید؟ الگوی شما کجا بوده است؟

بنده چند سالی با تیم ها و وب سایت های بزرگ وردپرس کشور همکاری داشتم و مشکلات مدیران فروشگاه های اینترنتی رو با فروشگاه سازهای خارجی رو میدیدم . بعد از پیدا کردن هم تیمی اولم یعنی آقای سامان آریان استارت کار رو زدیم .

قطعاً برخی قسمت ها رو الگوبرداری کردیم اما کلیت کار از صفر و توسط تیم خودمون زده شد .

 

سرمایه اولیه  کانی شاپ از کجا آمد و با چه سرمایه ای این کسب و کار را راه انداختید؟

خوشبختانه کارهای مجازی هزینه ی کمی برای شروع نیاز دارن و کانی شاپ هم همینطور بود . هزینه های شروع کار کمتر از 2 میلیون تومان بود و توسط اعضای تیم تامین شد .

 

با توجه به اینکه در ایران و شهر (خرم آباد) این استارتاپ رو تاسیس کردید ، چه برنامه هایی برای جذب مخاطب داخلی دارید؟

متاسفانه هم استانی های عزیزمون کمترین سهم رو از بازار مجازی دارن و بیشتر مشتریان ما از استان هایی بغیر از لرستان هستن . اما با توجه به صحبت هایی که با چند نهاد دولتی مثل جهاد دانشگاهی ، اداره کار و تعاون و اتاق بازرگانی انجام شده ، قرار هست دوره هایی برای عموم مردم به صورت رایگان برگزار کنیم تا دید خوبی در مورد کسب و کار آنلاین رو به علاقه مندان بدیم و هر کسی بتونه محصولات خودش رو به سراسر کشور و حتی کل دنیا عرضه کنه .

 

محدوده بازار هدف استارتاپ شما کجا است؟

با توجه به استقبال نسبتاً خوبی که هموطنان عزیز از کانی شاپ داشتن ، در حال آماده سازی بسترهای لازم برای ارائه کردن کانی شاپ به صورت جهانی هستیم .  امیدواریم بتونیم یک محصول مناسب به نمایندگی از ایران در بازارهای جهانی داشته باشیم .

 

فرض کنید من یک کاربر هستم و می خواهم از خدمات  کانی شاپ استفاده کنم، چطور باید این کار را انجام دهم؟

ساده ترین راه استفاده از سایت kanithemes.ir هست . تمام اطلاعات تماس و راه های ارتباطی در صفحه " تماس با ما " ذکر شده .

 

کمی از مشکلات و سختی راه خود بگویید؛ با چه مشکلاتی تا به حال روبه رو بوده است؟

بعد از انتشار اولین نسخه کانی شاپ با حجم قابل توجهی از انتقادات مواجه شدیم . بیشترین مورد مربوط به این بود که شما فقط دیجی کالا رو کپی کردین . این مورد تا حدی بود که نزدیک بود از ادامه کار منصرف بشیم ولی به لطف خدا ادامه دادیم و الان حدود 2 سال هست که داریم روش کار می کنیم . و خوشبختانه از سراسر ایران مشتری داریم .

یک نکته رو خدمتتون عرض کنم که شاید جالب باشه و اونم اینکه با توجه به آماری که از مشتریان داریم بیشتر از 2000 نفر به صورت غیرمستقیم از طریق کانی شاپ امرارمعاش می کنن و این برای ما خیلی دلگرم کننده هست .

 

تیم  کانی شاپ شامل چند نفر می باشد و چه سمت ها و تخصص هایی دارند؟

در کانی شاپ 5 نفر به صورت ثابت کار می کنن و این تعداد در برخی مواقع به 20 نفر هم رسیده .

اعضاء تیم ما :

  • آقای سامان آریان – طراح UX و UI
  • آقای آرمان آریان – گرافیست
  • آقای سیاوش ابراهیمی – برنامه نویس
  • خانم سارا قبادی – پشتیبان مشتریان
  • اسماعیل ابراهیمی – مدیرپروژه و برنامه نویس

 

چه برنامه ها و یا تدبیرهایی برای آینده  کانی شاپ در نظر دارید؟

ما هم مثل خیلی از تیم ها و شرکت ها به راحتی می تونستیم چندین محصول رو ایجاد کنیم و درآمد مناسبی کسب کنیم . اما به صورت اختصاصی روی فروشگاه ساز کانی شاپ تمرکز کردیم و هدف مون اینه که یکی از قویترین سیستم های فروشگاه ساز دنیا بشه . همونطور که قبلاً هم عرض کردم در حال آماده سازی برای فروش بین المللی کانی شاپ هستیم .

ضمناً برای ارتقاء کیفیت کار و حرفه ای تر شدن اون ، همکاران جدیدی رو جذب خواهیم کرد . پس اگر کسی توانایی در زمینه های برنامه نویسی داره با ما در ارتباط باشه .

 

و سوال آخر؛ برای جوانانی که مثل شما در اندیشه راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار نو و با ایده‌ای جدید هستند، چه توصیه و یا چه حرف‌هایی دارید؟

چند مورد رو خدمت دوستان عرض کنم که بعضی هاشون تجربه هستن و برخی نقل قول :

  • هر کاری می خوایین انجام بدین چند نکته رو در نظر بگیرید ، اول برای رضای خدا باشه ، بعد مشکلی از مشکلات مخاطبین تون رو حل کنه . پول هم خودش اتوماتیک بدست میاد .
  • در هر حوزه ای که دوست دارید کار کنید مشکلی نیست ، فقط تخصصی کار کنید .شاید شما یک نقاش خوب هستید یا یک معمار خوب ، ولی معمولاً هر رشته ای زیررشته داره ، پس روی یکی از زیررشته ها تخصصی کار کنید .
  • هدف داشته باشید و به هیچ وجه دست از تلاش بر ندارید . مطمئن باشید هیچ تلاشی بدون نتیجه نمیمونه .
  • ایده هاتون رو از ذهن تون خارج کنید ، نگران دزدیده شدن اونها نباشید ( البته زیاده روی نباید بشه )
  • هر کاری شدنیه ، فقط شروعش سخته

شاد و موفق باشید

سینا حیدری
Author: سینا حیدریWebsite: http://www.lorna.ir
سينا حيدری هستم، دانش آموخته MBA، طراح و توسعه دهنده وب، مدير عامل شرکت آسوتک و استارتاپ گردشگری تورآسو، جامعه ساز استارتاپی و برگزار کننده رويدادهای استارتاپی همفکر لرستان و يلدای کارآفرينان استارتاپی لرستان، مروج و تسهيلگر استارتاپی